Rørholmsgade 15, 1. tv., 1352 København K

Fantastisk smukt renoveret lejlighed

Når du går gennem Rørholmsgade, mærker du hurtigt den livlige stemning, der skabes af de mange gallerier, som blandt andet er årsag til, at kvarteret er kendt som Kunstner-gaden.

I opgang nummer 15 finder du en unik lejlighed, hvor der er foretaget en gennemgribende renovering, med respekt fra detaljer Allerede i entréen bliver du imponeret af et nyt massivt sildebensparket, imens indvendige skydedøre med messing greb giver dig en forsmag på, af hvad du har i vente. Fra entréen af - fortsætter du direkte ind i køkkenet, hvor synlige lofts bjælker kombineret med den rå murstens væg, sender tankerne flyvende til New York.

Den tilstødende altan forbinder køkkenet og er din egen lille oase midt i hovedstaden, hvor du kan nyde de lange smukke sommer aftener, med din familien eller sommer nætterne med dine venner. Lejligheden har yderligere 2 værelser som adskilles med en fransk dobbeltdør, hvilket trækker sol lyset ind gennem begge rum og rammer stuens elegante sildebensparket.

Svane-køkkenet har en grøn marmor bordplade på den ene side og en massiv røget eg på den anden side - hvilket udstråler en tidløs elegance, som er komponeret med små detaljer.

Køleskabet kan du styre med din smartphone, opvaskemaskinen er naturligvis integreret i lågerne, som sammen med komfuret og gaskogepladen tydeligt bevidner at god mad og vin har været en stor del af grundtanken under opførelsen af det nye køkken.

Yderligere er der også lavet nyt el i lejligheden, hvilket vil sige, at der ikke er synlige ledninger, Alle rum separeres med skydedøre og samtidig er det nye badeværelse stilrent hvidt med messing armatur mm,
Udenfor din hoveddør venter gåture i Kongens Have, Østre Anlæg eller ved Søerne. Søndagen tilbringes på Statens Museum for Kunst, hvor alt fra franske værker til dansk kunst fra 1700-tallet fornøjer øjnene.

Det er også oplagt at shoppe på Strøget, eller mødes med vennerne over rødvin og tapas på et af byens mange spise steder. Du bor heller ikke langt fra Københavns Universitet, Torve-hallerne eller metroen