Torveporten 17, 15. 1., 2500 Valby

Fantastisk lejlighed - med en hel etage tagterrasse med orangeri, jacuzzi - vi kunne blive ved.....

Utroligt - fantastisk - faktisk mangler jeg ord for denne skønne lejlighed.

Lejligheden er helt unik med sine 376 kvm + altaner og en stor tagterrasse hvor du har en panorama udsigt på 360 grader hele vejen rundt.....Helt unikt og med et orangeri og en jacuzzi.

Der er tænkt over så mange detaljer og måden, som vi lever på i dag i denne lejlighed. Familien, som har brug for rum, nærvær, arbejdsplads, familien i højsædet, når alle kommer på besøg og jeg kunne blive ved.

Lejligheden kan sammenlignes med en stor smuk villa, som både har plads til ude aktiviteter, hvor du både kan lege, dyrke frugter, kigge på vandet og samtidig har bryggers, 2 smukke badeværelser, et gæstetoilet og 6 gode og meget rummelige værelser, et walk-in closet og sidst men ikke mindst et stort køkken - alrum med altan samt en stor og lys stue ligeledes med en altan.

Der er udover mulighed for at tilkøbe 2 parkeringspladser.

Yderligere et fantastisk gårdmiljø - ligeledes med et kæmpe orangeri.

Grønttorvet er for dig, der drømmer om grønne arealer. Om luft og lys. Mere plads i hverdagen. Fællesskaber. Nærvær. Og som ikke går på kompromis med beliggenheden. Grønttorvet ligger i nærheden af offentlig transport og med egen park og butiksliv, får bydelen noget for enhver smag.

I bydelens hjerte ligger Grønttorvsparken, der er en grøn oase med plantage, stor plæne og urban promenade. Parken er stedet, hvor folk samles, og hvor events holdes.

I Valby får du byliv uden at bo i indre by og er tæt på naturen og grønne områder. I centrum finder du Spinderiet med dagligdagsbutikker, shopping muligheder og en masse caféer og restauranter. Du kan også besøge Nordisk Films studier, der byder på guidede ture. Siden filmproducentens etablering i 1906 har de mange gader i Valby nær spinderiet har fungeret som kulisser i mange, gamle danske film.

Tæt på er også Valbyparken, hvis sommerkoncerter, naturlegeplads og mange temahaver er velbesøgt af beboere og turister i alle aldersgrupper. I Valby Vandkulturhus er der stor svømmehal og wellnessområde samt mange legeaktiviteter som tilbyder et hav af oplevelser for store som små.

Med Grønttorvet som dit nye hjem får du en grøn oase tæt på alt og er kun et stenkast fra et kongerige af oplevelser og aktiviteter.

Indkøbsmuligheder og flere børneinstitutioner er inden for kort afstand, mens Valbys spirende café- og butiksliv byder på muligheder og oplevelser for alle aldersgrupper.Flere daginstitutioner, skoler og privat skoler ligger mellem 800 meter og 1,4 kilometer derfra – eller godt 4 minutter på cykel. Der kommer 2 institutioner på Grønttorvet, mens flere butikker og resturanter forventes at komme til, efterhånden som bydelen bliver til.

På cyklen er du i centrum af Valby på 5 minutter, mens Københavns Centrum nås på 15 minutter – og i bil er der kun 8 minutter til Rådhuspladsen.

Alt i alt - du får alt hvad hjertet og sjælen ønsker sig.