Gartnervang 10, 1. TH., 4000 Roskilde

Flot lejlighed - med alt hvad hjertet begærer.

Helt fantastisk lejlighed med den dejligste store udestue/altan, som er overdækket, hvor du kan sidde i varmen og byde foråret velkommen og når sommeren kommer kan du lukke den ind i din stue - da vinduerne kan køres til siden. Kan du forestille dig, at du sidder her og nyder udsigten over de grønne områder og sidder med en god bog og hygger dig.

Ikke nok med, at du får en fantastisk mulighed for at udvide din stue, som ligger i forbindelse med udestuen - så gør det også stuen endnu mere lysere og venlig.

Lejligheden er total ny istandsat - med helt nyt køkken, nyt bad, trægulve og hele lejligheden er nymalet.

Du træder ind i lejligheden - som har en super fin fordelings gang og flotte nye Invita- skabe

Køkkenet er et helt nyt køkken fra Invita og perfekt indrettet - flotte hvide elementer med integreret opvaskemaskine og køle-/fryseskab. Flot grå/sort bordplade - som sætter prikken over iét og samtidig er der indbygget spots i over skabene. Når kaffen er lavet og du har brug for en stille stund - inden dagen starter - har du et dejligt stort vindue - hvor du lige kan stå og nyde, at solen står op.

Helt nyt badeværelse med et flot flisegulv i gråt. Der er lavet en rigtig fin og stor bruseplads - og samtidig er der lagt ind til, at man kan tilslutte sin egen vaskemaskine og tørretumbler - så det kan blive en naturlig del af badeværelset.

2 store dejlige værelser, hvor der i det ene værelse også er helt nye Invita- skabe.

Lejligheden har ligeledes et tilhørende kælderrum samt at der er cykelkælder.

Lejligheden ligger i et dejligt, stille og roligt lejligheds kvarter lidt syd for centrum. Her kommer du trygt hjem til et hyggeligt område, gode naboer, gode fællesfaciliteter. samtidig med, at du ligger tæt på gode indkøb, offentlig transport ect.

Ring til os for en individuel fremvisning på tlf. 24640788.

Billederne er for en lignende lejlighed. Der kan derfor forekomme forskelle.