Ungarnsgade 14, 5., 2300 København S, 2300 København S

Nybygget, flotte detaljer, tæt på byen - kan man ønske sig mere ?

Lejligheden er en nybygget taglejlighed, hvor man har bevaret alle de charmerende detaljer - kombinationen af, at alt er nyt og at man stadig fornemmer, denne helt specielle atmosfære der er i en ældre lejlighed - er sjældent set bevaret bedre.

En fantastisk godt indrettet lejlighed, hvor man har en stor dejlig entre - hvor der god plads til alle skoene, jakkerne, cykel hjelmene - endda også en af børnenes løbehjul.

Dejligt åbent vinkel køkken - som ligger i forbindelse med stuen. Endvidere flot badeværelse samt 3 rigtig gode og store værelser. Der er blevet brugt flotte materialer, og man er ikke i tvivl om kvaliteten- for når man først står der, er det ikke mindre end fantastisk.


Lejligheden ligger i en flot ejendom, hvor trivslen er i højsæde. Du ligger i gå afstand til metro, de hyggelige cafeer, stranden, Kløvermarken mm. samt en kort tur på cykel - og så er du på Christianshavn.

Der er blevet bygget flere tagboliger i samme forening, så ring til os og hør nærmere - hvis det ikke lige skal være denne her på grund størrelse eller antal kvm., - så kan det være, at vi kan hjælpe jer med en anden bolig - som stadigvæk har lige nøjagtig de samme kvaliteter som beskrevet, men som bare er anderledes indrettet - nogle med ligeså mange værelser og andre med i alt 3 værelser. Derfor kan billederne godt være for en af de nærliggende lejligheder.

Kontakt os på tlf. 24640788 - så kan vi hjælpe dig med, at finde den rigtige bolig - i dette skønne kvarter.