Donaugade 1, 5., 2300 København S

Udsigt over Københavns Tårne og Spir

Ja du læste rigtigt - sid i dit køkken og kig ud over Københavns tårne og spir......

Man tænker, at det kan simpelthen ikke være muligt - men det er det......

Lejligheden er en nybygget taglejlighed, hvor man har bevaret alle de charmerende detalljer - kombinationen af, at alt er nyt og at man stadig fornemmer, denne helt specielle atmosfære der er i en ældre lejlighed - er sjældent set bevaret bedre.

Du har et dejligt lyst køkken - hvor der er mere end god plads til et stort spisebord og mange hyggelige timer, sammen med vennerne - samtidig med, at man kan sidde og nyde aften himlen....

Endvidere er der et stort og meget lyst værelse, flotte trægulve og en endnu større stue/værelse - hvor der både er rum til flere hyggekroge, den store sofa, hjemme kontoret mm. Flot badeværelse med bruseniche og god plads vaskemaskinen etc.

Lejligheden ligger helt vildt lyst på et hjørne af ejendommen og ligger i gå afstand til metro, de hyggelige cafeer, stranden, Kløvermarken mm. samt en kort tur på cykel - og så er du på Christianshavn.

Der er blevet bygget flere tagboliger i samme forening, så ring til os og hør nærmere - hvis det ikke lige skal være denne her på grund størrelse eller antal kvm., - så kan det være, at vi kan hjælpe jer med en anden bolig - som stadigvæk har lige nøjagtig de samme kvaliteter som beskrevet, men som bare er større, anderledes indrettet eller med flere værelser.

Kontakt os på tlf. 24640788.