Jens Otto Krags Gade 9, 1. 3., 2300 København S

Rummelig 3 værelses lejlighed med en stor dejlig overdækket vestvendt altan.

Område:
Lejligheden er beliggende på Bryggen som er et af de mest populære områder i København.
Med vandet som nabo, er der uendelige muligheder for en sjælden stund sammen med dem du holder af. Bryggen er lige uden for døren og inviterer til alt fra en sejltur med havnebussen, kano eller kajak eller en svømmetur i det populære Havnebad eller den lige så populære lokale strand ved Havnevigen. Et unikt miks af det urbane byliv, grønne områder og ikke mindst nærheden til vandet, sandstranden, Nokkens underspillede charme og smukke landskab. I gåafstand fra Bryggen finder du Amager Fælled, hvor man kan gå og løbe i skøn natur. Ligeledes kan du på kort tid cykle til København centrum via cykelbroerne. Området byder sig til med spændende attraktioner, naturoplevelser, indkøb, café liv og kultur. Her finder du bl.a. DR-Byen og Royal Arena, der tilbyder arrangementer i verdensklasse og Fisketorvet og Fields, der tilbyder områdets fineste indkøbsmuligheder.

Indeholdende:
Dejlig lys og rummelig lejlighed med en god planløsning. Entré med plads til overtøj og opbevaring, godt og rummelig værelse med skabe, flot hvidt badeværelse med hvide låger og med sort granit bordplade, separat bruseniche i glas, soveværelse med en skabsvæg, flot tidløst køkken med god skabsplads, grå låger og bordplade i stål, her er der god plads til det store spisebord, opholdsstuen ligger i direkte forbindelse med køkkenet, opholdsstuen er rummelig og med god plads til et sofaarrangement og sofabord, fra stue er der adgang til en skøn stor overdækket altan med god plads til et spisebord eller en sofagruppe.

Ejendommen er opført i 2006 og har gulvvarme store vinduer, genvekssystem og en god dyb altan med god plads. Ejendommen byder på en pæn opgang, videodørtelefon, elevator, affaldsskakt, cykelkæder og naturligvis brugsret til eget depotrum.

Lejligheden har en god planløsning og er beliggende tilbagetrukket fra Islands Brygge.

En lejlighed som du helt sikkert må opleve.