Valmuevej 36, 2., 2300 København S

Egen have og altan i hyggeligt roligt børnevenligt kvarter

På rolig villavej, idet eftertragtet Blomsterkvarter, finder du denne perle af en lejlighed. Vi har den dejligst lille have med et drivhus, hvor ungerne kan løbe rundt og lege og du selv kan sidde og nyde en kold sodavand.

Lejligheden ligger på 2 og 3 sal ( med indvendig trappe). Virkelig en hyggelig og meget vel-indrettet lejlighed.

Du træder ind i lejligheden, hvor der er 1 stort soveværelse og 1 god børneværelse samt en stue (som nemt kan bruges som et ekstra værelse), idet der er en helt perfekt fordelingsgang. Charmerende værelser og trægulve, som gør det hele meget hyggeligt og lyst. Rigtig pænt flisebadeværelse. 3. sal har et rigtig pænt og stort køkken med en dejlig lys stue, som har udgang til din egen altan. Herfra har du en udsigt over villakvarteret, hvor du kan sidde og nyde din kaffe....

Endvidere har lejligheden sit eget disponibelt rum i kælderen( ca. 14 kvm) samt adgang til et fællesrum og et fælles vaskeri samt toilet.

Er du til at bo i et hyggeligt kvarter, hvor man er gode til at passe på hinanden og tage et glas rødvin efter fyraften, så er det her du skal kigge videre. Lejligheden ligger tæt på indkøb, de små hyggelige butikker og offentlig transport.