Islands Brygge 114, 3. TV., 2300 København S

Stor tagterrasse

Denne dejlige penthouse lejlighed har sin egen private tagterrasse og altan. Nyd livet når du kommer hjem......hvor du har vand, miljø og hygge omkring dig.

Denne lejlighed ligger i et certificeret bæredygtigt byggeri og lejligheden har adgang til en dejlig gård, fælles lokale og parkeringskælder (man betaler særskilt for en p-plads).

Kom ud og se herligheden - da det ikke kan beskrives - men kun føles. Lejligheden har en stor stue, hvor der er mulighed for at lave et ekstra værelse, hvis man har brug for det. Derudover er der 3 gode soveværelser. Badeværelset er holdt i lyse farver med en god stor brusekabine og hårdehvidevarer. Køkkenet er fra Unoform og har KItchen Aid hvidevarer.

Yderligere er der tænkt så langt, at man kan installere et ude-køkken oppe på tagterrassen...så man både kan tilberede sin aftensmad og samtidig nyde udsigten.

Du har mulighed for, at tilkøbe en p-plads i parkeringskælderen og der er lavet en aftale med Clever, hvis du har el-bil - du kan også læse mere vedr. el-biler og stander på følgende link hos Clever - ellers er du også meget velkomment til at kontakte os.