Islands Brygge 104, 3. Tv, 2300 København S

Nyd sommeren på din egen tagterrasse

Denne dejlige penthouse lejlighed har sin egen private tagterrasse og altan. Nyd livet når du kommer hjem......hvor du har vand, miljø og hygge omkring dig.

Denne lejlighed ligger i et certificeret bæredygtigt byggeri og lejligheden har adgang til en dejlig gård, fælles lokale og parkeringskælder (man betaler særskilt for en p-plads).

Kom ud og se herligheden - da det ikke kan beskrives - men kun føles. Lejligheden har en stor stue, hvor der er mulighed for at lave et ekstra værelse, hvis man har brug for det. Derudover er der 1 godt soveværelse. Badeværelset er holdt i lyse farver med en god stor brusekabine og hårdehvidevarer. Køkkenet er fra Unoform og har KItchen Aid hvidevarer.

Køber gøres opmærksom på, at alle billeder nødvendigvis ikke er for pågældende lejlighed.

Yderligere er der tænkt så langt, at man kan installere et ude-køkken oppe på tagterrassen...så man både kan tilberede sin aftensmad og samtidig nyde udsigten.

Du har mulighed for, at tilkøbe en p-plads i parkeringskælderen og der er lavet en aftale med Clever, hvis du har el-bil - du kan også læse mere vedr. el-biler og stander på følgende link hos Clever - ellers er du også meget velkomment til at kontakte os.