Robert Jacobsens Vej 28, 1. 3., Ressourcerækkerne, 2300 København S

BÆREDYGTIGT BYGGERI- SKAL DU BO HER

Ressourcerækkerne

Vi holder åbent hus på både lejlighederne og rækkehusene om søndagen. Vi starter på lejlighederne på Ejler Billes Vej 43, 1. sal fra kl. 14.00 - 14.30 og derefter i rækkehuset på Robert Jacobsens Vej 26P. Hvis tidspunkterne ikke passer jer - så ring endelig til os på tlf. 24640873 for en individuel fremvisning.

Når man flytter ind et nyt sted – er det altid vigtigt, at man kommer godt ud af det med naboerne…. Og i Ressourcerækkerne er det lige netop det, man har tænkt på. Her vil man gerne kunne hjælpe hinanden…..Ideerne er mange….og du kan være en del af dette fællesskab. ~Ligeledes har man på taget af huset – lavet små kolonihaver, hvor der kan dyrkes grøntsager i koloniforeningen. Der er sti systemer på taget, som gør, at du kan komme rundt til fællesarealerne deroppe. Samtidig har man også tænk på, hvilke materialer der er brugt i huset – og her har man blandt andet genbrugt murstenene fra Carlsberg, som giver bygningen et differentieret udtryk i forhold til mange andre bygninger. Det skal ses og opleves.

Der er det helt fantastiske, at du ikke skal køre over i et parkeringshus – fordi du har mulighed for at leje din egen parkeringsplads under Ressourcerækkerne.

Her er både lejligheder og rækkehuse – ~og der er flere fællesarealer - samtidig med at boligerne ligger et dejligt sted i forhold til en gåtur på fælleden, metroen, Fields, København – ja vi kunne blive ved.

Lejlighederne er også forskellige - med deres egenskaber og størrelser. Så kom endelig og hør nærmere om de forskellige boliger vi har i Ressourcerækkerne.

BEMÆRK, AT BILLEDER, TEGNINGER ETC. GODT KAN VÆRE FRA EN ANDEN BOLIG END DENNE ANNONCERET BOLIG