Viggo Kampmanns Plads 3, 3. TH., 2300 København S

Du tror det er løgn.....

.....men kan man virkelig få alle drømmene opfyldt på en gang. Det enkelte svar her er JA.

Denne lejlighed har en utrolig beliggenhed og samtidig har den en perfekt indretning.

På den ene side af lejligheden ligger i med direkte udsigt til StrandTorvet - med den dejlige sandstrand - hvor man også sagtens kan vinterbade. På den anden side af lejligheden har du fra stuen og din meget store altan udsigt over vandet (Havneløbet) og sidst men ikke mindst har du et view både igennem og over Islands Brygges tage.....
Det er ligesom om, at denne lejlighed ligger i den mest perfekte tidslomme....her er helt stille - for bilerne kan ikke køre rundt uden for boligen og samtidig har du byens pulserende liv inden for meget kort rækkevidde.

Selve lejligheden - ja her er der heller ikke sparet på noget. Lejligheden fremstår meget lys og dejlig. Der er lagt flotte lyse og bredde planke gulve i lejligheden. Køkkenet er holdt i hvidt med en "kogeø", hvilket giver lejligheden "KANT" og flere indretnings muligheder med spisebordet etc. Køkkenet fordeler stuen i to - og dette giver et usædvanligt flot kig til vand og "strand". Stuen er meget stor og har udgang til din egen store terrasse (udgang fra to døre i stuen til terrassen). Stuen er så stor, at der faktisk er mulighed for at lave hele 2 ekstra værelser, hvis man i stedet har brug for dette - og dette kan vel og mærke gøres uden, at ødelægge stuen, den vil stadig være stor og meget lys. Endvidere et stort masterbedroom med snedker garderobeskab i valnød. Yderligere et godt værelse, som også har udsigten til StrandTorvet og sidst men ikke mindst et godt indrettet badeværelse, hvor er varme i gulvet - men ikke mindst et vindue, så man har mulighed for at få dagslyset ind og luft ud. Denne lejlighed skal ses - for at man kan fornemme, hvorfor lige netop denne lejlighed er så unikt.

Yderligere er der dørtelefon med kamera, elevator og fælleslokale samt mulighed for tilkøb af en parkeringsplads.

Vi kan også være stolte over, at byggeriet er energiklasse A15 og Svanemærket, hvilket betyder, at alle materialer er miljøvenlige og at boligen har et lavt energiforbrug.