Islands Brygge 106, 3. th., 2300 København S

Følelsen du altid vil have......

når du træder ind i din lejlighed og tænker - her har jeg hjemme.

Denne følelse er helt unik her. Helt fantastisk sted, at komme til at bo - du bor ved vandet og kan se ud over hele havneløbet ind til København. Der er ikke en dag, hvor du ikke vil opleve noget nyt - en lille sejlbåd der tøffer forbi, solen der går ned over vandet.....ja vi kunne blive ved - og ja der er kun en ting at sige, det skal opleves og mærkes.

Men bare for, at give dig ideen om denne fantastiske udsigt, kan du så forestille dig en sen eftermiddag - om sommeren, hvor du sidder oppe på din store tagterrasse på 93 kvm. eller på din altan på 14 kvm. og nyder livet med en god kop kaffe i hånden......vi lader billedet stå......

Lejligheden her ligger i et helt nyt lejligheds kompleks, som samtidig ligger helt nede for " enden" af Islands Brygge (et dejligt og stille område) og som nabo har du udover Havneløbet - den lille sandstrand, som er blevet bygget midt i København.

Det er naturligvis en dejlig lejlighed med alt hvad hjertet begærer. Et flot Unoform køkken og Kitchenaid hvidevarer i køkkenet. Flot badeværelse, hvor man har brugt hele længden som bordplade og herunder skabe. Store vinduer, som gør lejligheden lys, en skabs gang - 3 gode soveværelser og en stor stue, hvor man let kan samle hele familien til både fødselsdage og festlige begivenheder.

Yderligere er der tænkt så langt, at man kan installere et ude-køkken oppe på tagterrassen...så man både kan tilberede sin aftensmad og samtidig nyde udsigten.

OBS! Åbent hus afholdes på Islands Brygge 104, 3 sal.