Meklenborggade 2, 4. TV., 2300 København S

Skøn 2 vær. lejlighed

Super god 2 vær. Lejlighed, som er indrettet optimalt - lige meget om du vil bo alene - sammen med din kæreste eller vil bruge lejligheden som en delelejlighed.

Du føler dig hjemme med det samme du træder ind af døren. Du træder ind i fordelingsentreen og det første du møder på venstre hånd - er et godt og rummeligt soveværelse. På den modsatte side af entreen har du et stort nyere og meget velindrettet badeværelse.

Videre på højre side, har du et flot køkken holdt i hvidt med en flot bordplade. Du har udsigt til den hyggelige gårdhave fra køkkenet. Og sidst men ikke mindst på venstre side, har du en god og meget venlig indretningsbar stue, hvor der både er plads til sofaen, sofabordet, reolerne og et spisebord.

Lejligheden ligger i en flot ejendom - med den hyggeligste gårdhave, hvor man kan sidde og hygge sig en lun sommeraften. Lejligheden ligger i en sidegade til Holmbladsgade, så der er både tæt til alle de hyggelige cafeer, indkøb, metroen, Kløvermarken og samtidig kan du gå til vandet på ingen tid.