Bispeengen 7, ST. TV., 2000 Frederiksberg

Perfekt delelejlighed

Denne lejlighed, ligger ud til den skønneste gård - hvor I får mulighed for, at kunne grille og spise, nyde solen og samtidig er der den hyggeligste legeplads.

Lejligheden har idag en meget stor stue med flotte trægulve og stuk - virkelig charmerende. Et godt rummeligt køkken - holdt i hvidt. Badeværelset er holdt i hvidt og sort med varme i gulvet - og det er faktisk helt utroligt, hvor godt det er indrettet i forhold til størrelsen. Endvidere et godt stort soveværelse, hvor man har lavet et kammer - som i dag bliver brugt til børneværelse. Kammeret er lavet helt perfekt med en skydedør, så du kan enten bruge det som et lille kontor eller et walkin-closet. Soveværelset har udgang til din store altan, som har udsigt over den utrolig hyggelige gård.

Hvis man ønsker, at få et ekstra ordinært værelse i denne lejlighed ( se alternativ plantegning)- så er der en nem løsning på dette, som flere af beboerne har lavet. Derfor kan lejligheden let få 2 gode værelser og en stue, hvor man så har udgang direkte til altanen fra stuen. Dette drøftes med sælger og igangsætning heraf.

Lejligheden ligger centralt på Frederiksberg med Nørrebro og Nordvest i baghaven. Dette gør det nemt, at komme hurtigt rundt i København - da det hverken er langt til busserne eller Fuglebakken Station. Endvidere har du lige omkring hjørnet Nordre Fasanvej, hvor der findes alle de hyggelige cafeer, personlige butikker, som du kan gå at snuse rundt i. Samtidig kommer de kommende metro stationer ved Aksel Møllers Have og Nuuks Plads tæt på lejligheden.