Dexter Gordons Vej 11, 2. 7., 2450 København SV

Vand, nærvær og spændende lejlighed med tagterrasse

Denne dejlige lejlighed ligger i Sluseholmen, i en bygning helt ud til vandet og med en stor tagterrasse, hvor der er mange gode timer i vente. Tagterrassen er så stor, at man nemt kan sidde 10 mennesker der oppe. Endvidere er den også gjort endnu mere hyggelig, idet man har bygget en form plateu, som man kan indrette med puder og madressser, til en super hyggekrog.

Hvis vi starter med de ydre herligheder, så har man vandet lige nedenfor bygningen og også udsigt fra både stuen og tagterrassen. Ejerforeningen har også en kajak klub, så man sammen med de andre beboere, har mulighed for, at bruge området på bedste vis. Endvidere er denne bygning formet som en firkant, som giver et helt fantastisk gårdmiljø, med gode vidder, en fantastisk legeplads og hyggekroge til forældrene, så de kan sidde og nyde kaffen.

Lejligheden er indrettet super godt. Du træder ind i en en god og lys fordelings entre med adgang til 2 rigtig gode soveværelser samt et ekstra stort rum (en form for et walkinn closet), hvor der er plads til rigtig mange ting. Yderligere er der et dejligt stort badeværelse. Så går du op af trappen til den store stue med det åbne køkken. Det her er simpelthen så flot og specielt - den første del af stuen har ekstra højt til loftet og dette gør hele stuen helt unik og lys og skaber en helt speciel stemning. Køkkenet er holdt i hvidt. Hvis man ønsker det, er stuen faktisk så stor, at man sagtens uden at man føler, at det gør en forskel på lejligheden - lave et ekstra værelse. Fra stuen af har du adgang til trappen op til din egen private tagterrasse.

Denne lejlighed ligger super godt i forhold til både vand, indkøb og de hyggelige cafeer, havnebussen til indre by, kommende metro stationer etc. - men det vigtigste af alt, lejligheden ligger i et område, hvor der er bygget færdigt omkring.