Nøddevang 9, 2770 Kastrup

Jeg er en flot ældre bungalow, som er blevet passet og plejet af mine ejere. Og når jeg skriver, at jeg kan det hele - så er det fordi - at der er utallige muligheder for, hvilken familie der vil kunne lide at bo her.

Jeg ligger i et dejligt og roligt kvarter - i det gamle Kastrup, hvor der både er tæt til skolerne, institutionerne, de gode handelsmuligheder - og samtidig ligger jeg ikke langt fra Kastrup Havn eller en hyggelig gåtur i nabolaget.

Hvis jeg selv skal sige det, er jeg ret interessant. Du træder ind i entreen og på venstre hånd - har du et godt børneværelse/soveværelse med lyst nyafhøvlet trægulv. Du går lidt op af nogle trapper og på venstre side, har jeg endnu et dejligt soveværelse/børneværelse indbygget skabsvæg samt et stort og lyst badeværelse. Der er sørget for, en ekstra stor og god bruseplads og meget funktionelt aflægningsbord i forbindelse med vaskemaskine, tørretumbler og tørreskab, som gør hverdagen nem. Træder du til højre i stedet for til venstre - træder du ind i en god fordelingsentre, hvor du har adgang til den meget store og lyse stue, hvor jeg ligeledes har fået afhøvlet gulvene. Stuen er meget rummelig og har mange indretnings muligheder - inkl. Den mulighed, at har i brug for et ekstra værelse, så kan det også lade sig gøre. I stuen har jeg ligeledes adgang til haven, som er flot med roser, drivhus mm. Mit køkken (Invita) er også meget stort og rummeligt og hvis du har mange køkkenmaskiner, ja så er der god plads til disse her. Her tænker jeg både på selve køkkenbordet - men også i et af alle mine mange dejlige skabe. I fortsættelse af køkkenet, har jeg i dag et flot stort spisebord, som forbinder køkkenet og stuen sammen - og hvis du vælger, at lukke dørene mellem stuen og spisekøkkenet - ser du nogle flotte glasdøre, som gør det helt igennem smukt og klassikt. Yderligere er der adgang fra min fordelingsentre til et mindre men godt gæstetoilet og sidst men ikke mindst har du adgang til min store og meget brugbare kælder. Her har jeg højt til loftet - og mulighederne er utallige.
Ønsker teenageren, at komme sent hjem en aften og ikke vil smække hoveddøren så alle vågner, så har jeg også min egen private indgang via kælderen. Jeg har et meget meget stort opholdsrum i kælderen, hvor der er den hyggeligste alkove, hvor jeg har madrasser og puder liggende - så her er der mulighed for en rigtig hyggekrog, hvis man enten har børn eller børnebørn - der godt kan lide at hygge med en ipad i hånden. Ligeledes er der 2 yderligere brugbare rum samt et ekstra godt disponibelt rum, hvor der i det ene rum er et grovkøkken. Som jeg sagde…jeg kan det hele.

I min have og i forbindelse med huset, har mine ejere ligeledes fået lavet den dejligste udestue, hvor du kan sidde og nyde din have en sensommeraften - og se solens farver spille, mens den går ned. Og mens du sidder og slapper af - sætter du centralstøvsugeren til.

Skynd jer at kom forbi mig…..så i kan se alle herlighederne.