Sprogøvej 13, 3. TV., 2000 Frederiksberg

Frihed, skønhed, fantastisk altan med udsigt, swimmingpool,,,,,,ja vi kunne fortsætte

Denne skønne lejlighed har en unik beliggenhed i ejerforeningen, med flot og frit udsyn til begge sider, tilbagetrukket fra alle veje. Den store, sydvendte altan giver rig mulighed for at nyde stilheden midt i byen.

Lejligheden er utroligt velindrettet, med køkken i åben forbindelse med den store stue. Du bydes indenfor i en stor og anvendelig fordelingsentré, med indbyggede skabe. Den store stue har gulv til loft vinduespartier, som lukker masser af lys ind fra den sydvendte altan, som strækker sig i hele lejlighedens bredde. Det lyse og klassiske HTH-køkken i åben forbindelse hermed, har masser af skabsplads og er bl.a. udstyret med induktionskogeplade fra Siemens. Det rummelige badeværelse har eksklusive travertinklinker, og vaskemaskine. Lejligheden byder desuden på to rigtig gode, nordvendte soveværelser, det ene med fransk altan og begge med indbyggede skabe. Skulle man have brug for et tredje værelse, kan dette let etableres.

Ejerforeningen ”Frederikshave” som lejligheden er en del af, er en af de mest attraktive i kommunen. Udover den unikke beliggenhed få minutters gang fra Frederiksberg Centeret, Frederiksberg Have, CBS og Fasanvej og Frederiksberg Metrostation (sidstnævnte med stop på Metroringen, som efter planen åbner i år), så nyder man i foreningen godt af utroligt mange og gode fællesfaciliteter. Man har som beboer bl.a. adgang til swimmingpool, sauna, legeplads, petanquebane, parkeringskælder, grillpladser, motions- og værkstedsrum samt leje af festlokale, foruden de velholdte grønne områder som omgiver ejendommene. Her er rig mulighed for at nyde livet, og alle de muligheder som byen og lejligheden giver en.

Faktisk kan man ikke beskrive denne lejligheds værdier - de skal opleves. Så giv os et kald og vi vil med glæde vise dig rundt.