Jacob Bulls Alle 124, 2860 Søborg

Huset der kan lidt af hvert....

Er I til et dejligt stille og roligt kvarter i Søborgs hjerte - så læs videre her.

Villaen ligger rigtig godt på grunden. Du kan sidde og nyde din morgenmad på den øst-vendt terrasse og samtidig har du en stor vest-vendt delvist overdækket terrasse, som ligger i forlængelse af din stue. Her kan du side og nyde eftermiddagen og sidde og kigge ud over din have.

Villaen har mange muligheder - og kan bruges både til parret - der gerne vil gå og pusle i haven eller til familien med børn.

Du har en mindre fordelings entre - hvortil du som det første har adgang til 2 separate værelser samt et større toilet med god plads til alle skønheds produkterne m.m.. Det ene værelse bliver idag brugt som soveværelse og det andet som et påklædnings værelse. Ligeledes er der adgang til dit køkken - som absolut ikke er det største køkken - men meget velfungerende. Såfremt man ønsker, at lave et større køkken - er der mange muligheder for dette.
Herefter træder du ind i stuen, som er en dejlig stor stue med en lukket pejs - hvor du kan sidde og nyde en kold vinter aften. Endvidere er der adgang til et mindre værelse, som idag bliver brugt til ekstra skabe samt at adgangen ud til den østvendt terrasse ligger her.

Samtidig har du adgang til kælderen - som er forholdsmæssig høj. Kælderen har idag 4 disponible værelser og et meget stort og rigtig pænt badeværelse og en god fordelings entre.

Er i samtidig en travl familie, hvor der er 2 biler, ja så er der en dobbelt carport, så ingen af jer, skal ud og skrabe sneen af om morgenen. I forbindelse med carporten er der et topisoleret værksted på 17 kvm.

Der er en bebyggelsesprocent på 25% jvf. lokalplan 109.