Calle SietecoloreS, Malaga 9, 0000

Skal i en tur til Spanien ?

Velkommen til denne smukke oase beliggende i den luksuriøse urbanisering La Zenaida ved Rincon de la Victoria med fantastisk udsigt over bjergene, havet og horisonten fra terrassen.

Luksus kompleks har en salt vands pool (50% salt, 50% Chlor), 2 mindre pools, der er egnet til børn og to paddle tennisbaner.

Pool området er åbent næsten hele året rundt fra 1/3 til 30/11, men vær opmærksom på at den er lukket under siestaen.

Den nybyggede lejlighed giver en behagelig følelse af luksus, og der er stor kærlighed til detaljer overalt i hjemmet som indretningsarkitekt har nøje valgt alle møbler, tapet, stof, farve og detaljer, hvilket giver en smuk og inspirerende ramme for en perfekt ferie for hele familien med aktive teenage børn.
Lejligheden ligger i stueetagen af bygningen og har store skydedøre af glas med udsigt over terrassen og den grønne have. På terrassen i haven er der komfortable lounge møbler og liggestole.

Pool området ligger i umiddelbar nærhed af lejligheden, men ikke så tæt, at du mister dit privatliv.

På den overdækket terrasse er der et spisebord med plads til seks personer og et opholdsområde hvor du kan slappe af og nyde udsigten og den dejlige atmosfære.

Lejligheden har to soveværelser, begge med dobbeltsenge i god skandinavisk kvalitet. Et af soveværelserne er udstyret med en dobbeltseng og har glidende glas, med direkte adgang til terrassen og du kan vågne op til en fantastisk udsigt!

Det andet soveværelse er lige så smukt dekoreret, og her har du installeret to senge med en bredde på 120 cm hver og kan betragtes som en bred enkelt seng eller en lille dobbeltseng ideel til børn.

Der er to badeværelser i lejligheden, hvoraf den ene har et boblebad og det andet et brusebad.

Stuen er åben plan kombineret med det fuldt udstyret køkken. I stuen er der også glasdøre, der fører dig ud på terrassen, og lejligheden giver et vidunderligt lys og en åben og luftig stemning.

Byen Rincon De La Victoria ligger 5 minutters kørsel ned ad bakke.Rincón de la Victoria er udgangspunktet for den såkaldte "sol og avokado rute".

RING FOR PRISERNE PÅ LEJLIGHEDEN - DA DISSE VARIERER - ALT EFTER HVORNÅR PÅ ÅRET I ØNSKER AT LEJE BOLIGEN - FRA KR. 6.400 I EN UGE I LAVSÆSONEN