Boligsalg og Corona

Hold nu op for en mærkelig tid, vi lever i. Coronaens spøgelse besøger os alle, og særligt oplever jeg en stor frustration hos private familier, der ellers var i fuld gang med at sælge deres bolig, og som nu står afventende… Tør de stadig sælge? Er det fornuftigt?

Tilsvarende bliver jeg kontaktet af stadig flere, der måske er fritstillet på ubestemt tid, og derfor er usikre på, om de fremover kan sidde i den bolig, de har. Også her bliver jeg mødt med spørgsmål som: Bør vi sælge nu? Er det fornuftigt?

Nu er jeg hverken sundhedsfaglig, politiker eller en højere magt, der kan spå om fremtiden. Jeg er bare et menneske, der sætter en ære i at hjælpe andre, der rækker ud. Og så er jeg ret skarp til det med at finde svar på helt almindelige menneskers gode spørgsmål om boligmarkedets op- og nedture.

Min holdning: Ingen mennesker er ens. Alle skal have unik hjælp. Særligt nu.

Så – er du selv en af dem, der overvejer, om det er nu, du skal sælge din bolig, så tag fat i mig og Sweet-Homes. Jeg giver dig altid mit ærlige svar og bud på de scenarier, du bør forholde dig til, når du træffer dit valg. Og vil du så have mig med videre på din boligrejse, så lover jeg at hjælpe dig hele vejen – Corona eller ej.

Maria

PS.
Du kan fange mig på tlf. 2464 0788 eller på kontakt@sweet-homes.dk

Compare