Ring for individuel fremvisning 24640788

Ressourcerækkerne

Når man flytter ind et nyt sted er det altid vigtigt, at man kommer godt ud af det med naboerne. Og i Ressourcerækkerne er det lige netop det, man har tænkt på. Her vil man gerne kunne hjælpe hinanden Ideerne er mange og du kan være en del af dette fællesskab. Ligeledes har man på taget af huset – lavet små kolonihaver, hvor der kan dyrkes grøntsager i koloniforeningen. Der er sti systemer på taget, som gør, at du kan komme rundt til fællesarealerne deroppe. Samtidig har man også tænk på, hvilke materialer der er brugt i huset og her har man blandt andet genbrugt murstenene fra Carlsberg, som giver bygningen et differentieret udtryk i forhold til mange andre bygninger. Det skal ses og opleves.

Der er det helt fantastiske, at du ikke skal køre over i et parkeringshus – fordi du har mulighed for at leje din egen parkeringsplads under Ressourcerækkerne.

Her er både lejligheder og rækkehuse – ~og der er flere fællesarealer – samtidig med at boligerne ligger et dejligt sted i forhold til en gåtur på fælleden, metroen, Fields, København – ja vi kunne blive ved.

Beskrivelse rækkehus . Bæredygtigt rækkehus, hvor æstetik og moderne bekvemmelighed går op i en højere enhed. Her er intet overladt til tilfældighederne. De unikke facader er skabt af genanvendte mursten fra bl.a. Carlsbergs historiske bygninger og upcyclet træ fra Metro-byggeriet. Sådan er Ressourcerækkerne med til at skåne verden for en pæn portion CO2 og får samtidig en helt særlig karakter, som giver ejendommen masser af sjæl. Ressourcerækkernes rækkehuse har alt, hvad en moderne storbyfamilie drømmer om. Her får du nemlig din helt egen tagterrasse med eget taghavehus og plads til at dyrke grøntsager såvel som fællesskabet. Du får tre soveværelser, to badeværelser, stort køkken-alrum og god plads til kontor, krea-rum, el.lign. Via trappen i entreen kommer du ned i dit rummelige bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, plads til cykler og opbevaring. Herfra er der direkte adgang til den fælles parkeringskælder, hvor du kan leje en p-plads lige uden for døren.

BEMÆRK, AT BILLEDER, TEGNINGER ETC. GODT KAN VÆRE FRA EN ANDEN BOLIG END DENNE ANNONCERET BOLIG.
Har du hørt om Keyhole?
Keyhole er et koncept der tilbyder indskudsfri lejebolig. Du betaler blot et fast beløb om måneden.
Klik her for at læse mere om konceptet bag indskudsfri lejebolig

Boligareal 121 m2
Værelser 5
Byggeår 2019
Ledig fra 14/06/2021
Forkøbsret Nej
Møbleret Nej
Parkering Ja
Egen Have/Grund 0000m2
Cykelparkering Ja
Tagterrasse Ja
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk