Fantastisk udsigt - og mulighed for at lave 3 seperate værelser.

Man taber helt pusten – udsigten er så smuk og fra nogle af vinduerne kan du se vand – så det giver helt ro, når man står og kigger ud. Denne lejlighed ligger på 26. etage og ligger lige i smørhullet af Nørrebro.

Gå ud af hoveddøren og lige rundt hjørnet finder du indkøbs muligheder, cafeer, offentlige transportmidler – ja alt hvad hjertet kan begære.

Der står 3 vær. lejlighed på papiret, men der er mulighed for, hvis I ønsker det, at lejligheden nemt kan indeholde 3 rigtig fine og store soveværelser, samt en stue. Der er et flot sort køkken med alt i hårde hvidevarer og et rigtig fint badeværelse ligeledes med vaskemaskine og tørretumbler

I må meget gerne bo 3 studerende sammen, og lave en skillevæg ( uden at sømme noget fast i gulvet – og aflevere lejligheden den dag i ikke skal bo der mere – uden væg).

Endvidere er der et stort gårdmiljø – super hyggeligt, hvor der er mulighed for at slappe af, hygge sig med nogle venner og bare i det hele taget nyde sommeren. Samtidig er der også et fælles fitness rum samt mulighed for at leje et fællesrum.

Endvidere betaler lejer kun kr. 100,00 for internettet og lejer betaler vand, varme og el aconto ligeledes over lejekontrakten.

Ring til os på tlf. 53 86 24 64 og vi finder et tidspunkt, hvor I kan se denne skønne lejlighed – I bliver bestemt ikke skuffet.

Boligareal 97 m2
Værelser 3
Byggeår 2016
Ledig fra 01/07/2021
Forkøbsret Nej
Møbleret Nej
Elevator Ja
Parkering Ja
Gårdmiljø Ja
Cykelparkering Ja
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk