DU TROR IKKE DINE EGEN ØJNE

Her bliver vi nødt til at sige BELIGGENHED, BELIGGENHED, BELIGGENHED.

Denne udsigt kan ikke forklares, men skal ses fra din altan. Du har simpelthen den flottest udsigt i Ørestaden, vågn op hver dag og kig direkte ud på fælleden.

Er du til en gåtur på fælleden, en cafe-latte på 8-tallet eller ved natur legepladsen….

Lejlighederne er bygget i kvalitets materialer fra top til tå, og når det kommer til inventaret, er der heller ikke skåret nogen hjørner: Alle boligerne er fuldt udstyret med Invita-køkken, hårde hvidevarer fra Siemens, vaskesøjle og gulvvarme på badeværelset, indbyggede garderobeskabe samt enten altan eller terrasse. Ejendommen har elevator, affaldsskakt, depotrum, cykelkælder og et stort P-hus lige under bygningen driftet af By og Havn. Der er også et stort fælles lokale på 115 m2, perfekt til fødselsdagen, konfirmationen eller barnedåben, samt et hyggeligt, børnevenligt gårdmiljø med adgang til sø og bådebro. Her kan man komme hinanden ved, grille eller bare sidde og nyde atmosfæren og udsigten over fælleden.

Beskrivelse lejlighed:
Nordhusets lækre lejlighed med egen altan giver dig 77 gode m2, som er udnyttet til punkt og prikke. Det gør dem perfekte til singler eller par, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvaliteten eller udsigten. Alle boligerne har tidløst, hvidt Invita køkken med lækre hårde hvidevarer fra Siemens, vaskesøjle og gulvvarme på badeværelset samt indbyggede garderobeskabe i værelserne. Ejendommen har elevator, affaldsskakt, depotrum, fælleslokale på 115 m2, cykelkælder og P-hus direkte under ejendommen samt børnevenligt gårdmiljø. Bemærk at billederne af boligen er af en anden lejlighed, men materialevalg er de samme.
Ring til os på tlf. 24640873 – da vi har flere boliger i samme prisklasse

BEMÆRK, AT BILLEDER, TEGNINGER ETC. GODT KAN VÆRE FRA EN ANDEN BOLIG END DENNE ANNONCERET BOLIG.

Har du hørt om Keyhole?
Keyhole er et koncept der tilbyder indskudsfri lejebolig. Du betaler blot et fast beløb om måneden.
Klik her for at læse mere om konceptet bag indskudsfri lejebolig

Leje 12.400
Depositum 37.200
Forudbetalt leje 12.400
A/C-forbrug pr. måned 834
- vand + varme 834
Boligareal 77 m2
Værelser 2
Byggeår 2019
Altan Ja
Ledig fra 01/08/2021
Forkøbsret Nej
Møbleret Nej
Elevator Ja
Gårdmiljø Ja
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk