Cityliv

Denne lejlighed
Denne bolig har 5 gode rum og må benyttes til delebolig.

Cityliv henvender sig til personer 23+ med et sammensurium af familiemønstre – singler, par, enlige forældre, stor sammen bragt familie og bofællesskaber. Fælles for dem er kærligheden til byen og dens mange muligheder, som de bruger flittigt.

Kunstnerkarréen passer med sin store diversitet perfekt til både singler, par – unge som ældre – og børnefamilier, der drømmer om en moderne bolig tæt på både by og natur.

Når du lejer en bolig, er det normalt tilfældigt, hvem du kommer til at bo ved siden af, og det kan nemt skabe gnidninger, hvis man lever lidt for forskellige liv. Derfor har Pension Danmark en intention om at sammensætte mere homogene grupper i de enkelte dele af karréen for at fremme fællesskabet og det sociale liv. Og måske også give mulighed for at samle flere generationer – ikke nødvendigvis under samme tag, men i samme karré. Jo mere du har tilfælles med de mennesker, der bor omkring dig, jo mere vil I måske komme hinanden ved.

Kunstnerkarréen er derfor som udgangspunkt opdelt i tre forskellige typer af beboere. Fordybelse + 40 til dem, der ønsker fred og ro, Cityliv + 23 (og bofællesskab) til dem med mere knald på hverdagen samt Familie rækkehuse til børnefamilier.

Læs mere om cityliv og lejlighederne på www.kunstnerkareen.dk

Kunstnerkarréen er opført efter de nyeste standarder for bæredygtigt byggeri, som blandt andet bidrager til et sund indeklima. Projektet er certificeret til DGNB Guld, hvilket der indtil nu kun er få, der har opnået i Danmark.

Pension Danmark har valgt at investere i lige netop denne karré i Ørestad Syd, da den også byder på den største og mest solrige gårdhave. For os er ude rummet meget vigtigt, og derfor har vi skabt et frodigt og indbydende gård rum med blomstrende buske, niveau spring, fælles grill og en spændende legeplads. Det er som en hyggelig park, hvor man i trygge omgivelser kan trække frisk luft og finde flere mindre opholdssteder, der giver følelsen af privatliv.

Har du bil, kan du glæde dig over, at Kunstnerkarréen, som en af få bebyggelser i Ørestad, har sin egen P-kælder med 56 parkeringspladser, så du slipper for at gå flere hundrede meter til offentligt p-hus. Det koster kr. 850 kr pr. måned for en parkeringsplads udover lejen.

P-pladser lejes særskilt og kun til beboer, og efter først til mølle princippet, og der er indgået aftale med Clever, om at levere ladestandere, i tilfælde af, at du har en el-bil.

Lejer bedes bemærke, at billederne nødvendigvis ikke stammer fra den konkrete bolig, men kan være fra andre lejligheder/rækkehuse i komplekset.

Boligareal 105 m2
Værelser 5
Byggeår 2019
Ledig fra 01/07/2022
Forkøbsret Nej
Møbleret Nej
Husdyr tilladt Ja
Elevator Ja
Gårdmiljø Ja
Cykelparkering Ja
Tagterrasse Ja
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk