Fantastiske rækkehuse

Rækkehus i størrelsen 116 kvm. udlejes i det dejlige Bella-kvarter tæt på alt hvad hjertet begærer.

I kommer her til at bo tæt på metroen og andre offentlige transportmidler, Fields, fælleden, Royal Arena og alle de andre herligheder i Ørestaden. Samtidig er du også kun en kort køretur fra dejlige Islands Brygge med havnebadet, Amagerbrogade og lidt længere ude, har du skønne Dragør med dens charme.

Du træder ind i rækkehuset og i stue plan har du en rigtig fin entre, et badeværelse med brus og et dejligt hvidt åbent køkken med alle nødvendige hårde hvidevarer. Her er mange indretnings muligheder, hvor du både kan lave en lille sofa afdeling og et spisebord – kun fantasien sætter grænser. Samtidig har du direkte udgang til din terrasse eller terrasse/have. Endvidere er der et depotrum under trappen, hvor der er god plads til alt det du ikke bruger i hverdagen.

På 1. sal har du en lys og meget rummelig stue samt et godt børne/soveværelse.

På 2. sal har du en fordelings entre til de 2 sove-/børneværelser samt endnu et badeværelse med brus samt vaskemaskine og tørretumbler.

Såfremt man har bil – er der en månedlig betaling udover huslejen. Se www.byoghavn.dk/parkering-front/parkering-orestad.aspx.

Boligareal 116 m2
Værelser 5
Byggeår 2016
Ledig fra 01/12/2021
Forkøbsret Nej
Møbleret Nej
Ejendomstype Rækkehus
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk