CARLSBERG BYEN - NEED I SAY MORE

Luksuriøst, morderne, centralt!

Området

Carlsberg byen, er bindeleddet mellem det skønne Valby, og hyggelige Vesterbro. Carlsberg Byen byder på nybyggeri, lækre lejligheder, hyggelige cafe´er, samt det er tæt på både indkøbsmuligheder, og restauranter. Lejligheden er placeret tæt på Søndermarken, hvor I kan nyde frisk luft, og motion, og hvor man kan følge med i når årstiderne skifter. Så når I fremover går tur i dette fantastiske nabolag og støder på de store, karakteristiske elefanter i granit, vil I vide, at I er kommet hjem!

Lejligheden
Jeres nye lejlighed er definitionen på nordisk minimalisme møder New Yorker-luksus. Den er rummelig med højt til loftet, åben, og har store gulv til loft vinduer der skaber en masse lys. Lejligheden ligger op til, at der skal være fri mulighed for at indrette den med den stil der gør at den føles hjemlig for jer. Med lejlighedens hvide udseende, er der nemlig rig mulighed for at sætte sig eget præg på stilen. Lejligheden er 173 kvm., og har et fantastisk køkken-alrum, som ligger op til en masse gode stunder med madlavning, gæster og hygge.

Ejendommen
Bygningen er fra 2018, og det kan mærkes. Du hører ikke dine naboer gennem væggen, og du fryser ikke gennem lukkede vinduer. Lejligheden befinder sig på 3 sal, der giver god mulighed for at man nyder den dejligste udsigt henover byens tage og tårne!

Der er ikke andet at sige, end velkommen indenfor.

Boligareal 173 m2
Værelser 4
Byggeår 2018
Altan Ja
Ledig fra 01/11/2022
Forkøbsret Nej
Møbleret Nej
Elevator Ja
Parkering Ja
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk