Flotteste udsigt over søerne

Velkommen til en unik mulighed for at bo i en af de mest eftertragtede opgange i Vester Søhus, designet af den anerkendte arkitekt Kay Fisker. Denne særlige lejlighed har gennemgået en omfattende renovering og skiller sig ud med sit æstetiske og funktionelle design, og den tilbyder en privilegeret livsstil med en smuk udsigt og fantastisk beliggenhed.

Ved indgangen til lejligheden mødes I af en imponerende lys stue, som straks skaber en følelse af rummelighed og komfort. Det kvadratiske spisekøkken er både smukt og praktisk, og det giver jer mulighed for at nyde måltider sammen med familie og venner. Fra stuen, soveværelset og den møbélbare balkon er der en fantastisk udsigt over den maleriske Sankt Jørgens Sø, hvor I kan nyde det skiftende lys gennem dagen uden forstyrrelser fra omkringliggende træer. Ligeledes er vi også så højt oppe i bygningen, at du ikke er generet af støj.

Denne arkitektonisk smukke lejlighed er et perfekt udtryk for det gode liv. Med sin rolige beliggenhed og nærhed til byens puls tilbyder den det bedste fra begge verdener.

Lejligheden er ideelt placeret på anden sal, og så snart I træder ind, vil I blive grebet af dens charme og unikke karakter. De store vinduer lader masser af naturligt lys strømme ind i rummene og giver jer mulighed for at nyde panoramaudsigten over søen. Grundplanen er klassisk med et stort soveværelse, en rummelig stue, et veludstyret køkken og et elegant badeværelse.

Med blot fem minutters gang til Forum Metro, Indre By og Kalvebod Brygges havnebad er alle faciliteter inden for rækkevidde. Derudover er der fremragende indkøbsmuligheder på Gl. Kongevej og Vesterbrogade samt rigelige parkeringsmuligheder i nærheden.

Dette er en unik mulighed for at bo i en enestående lejlighed, hvor I kan nyde det bedste af København og samtidig leve i fredelige omgivelser.

Pris 4.995.000
Udbetaling 250.000
Brutto 28.656
Netto 23.288
Ejerudgifter pr. md. 4.923
Boligareal 87 m2
Værelser 2
Etager 1
Byggeår 1938
Altan Ja
Forældrekøb tilladt Ja
Elevator Ja
Cykelparkering Ja
Tagterrasse Ja
Sagsnummer 2521-258
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk