Egen have og overdækket stor vestvendt terrasse og sidst men ikke mindst en østvendt god terrasse.....nysgerrig ?

Ja det kan vi godt forstå du er…

Her udbydes nu en af de skønneste lejligheder i Carlsberg Byen, som har alt det, man leder efter, når man vil bo i byen.

Forestil dig, du kommer hjem fra arbejdet, en sommerdag. Du kører ind af Ny Carlsberg Vej og kan se de smukke elefanter. Inden du når helt op til elefanterne, drejer du til højre, hvor du på venstre side har en skøn plads, hvor man kan mødes og få en sodavand og hygge sig med familien. Der ligger blandt andet en skøn fiske restaurant, og en af de nyeste Netto forretninger med det hele. Du cykler så lidt videre og her ser du din dejlige have – hvor din kone allerede sidder og hygger sig og venter på du kommer hjem.

Du er lige kommet fra Vesterbrogade og Vester Fælledvej og kan mærke, at nu har roen sænket sig.

Lejligheden har en stor dejlig og lys stue, som ligger i forbindelse med køkkenet og begge altaner/terrasser. Fra køkkenet af – har du udgang til den øst vendte terrasse, hvor du kan nyde morgenkaffen og fra stuen af, har du direkte udgang til den overdækket store terrasse og haven. 2 dejlige store og meget lyse værelser samt et rigtig fint badeværelse med en god brusekabine.

Sommer aftenen falder på hæld og du trækker dig ind på din overdækket terrasse, hvor du har tændt lysene og kan sidde og nyde den sidste del af aftenen. Det her – er dit hjem.

Lejligheden ligger i det der hedder Scherfigs Hus, som en af de eneste bygninger i Carlsberg, har en form for en aflukket gård, hvor planterne står flot om sommeren og der er lavet borde og bænke, og en lille legeplads, hvor man mødes over en kop kaffe og hygge sig.

Der er parkerings kælder under bygningen, hvor der er mulighed for at leje en plads.

Ikke at forglemme, skal vi nævne alle de andre dejlige områder i Carlsberg Byen – hvor du har park, dejlige restauranter, Visit Carlsberg, som blandt andet i december måned, tændte juletræ. Carlsberg Byen er stedet for jer, som ønsker alt inde for en kort rækkevidde. Du har endvidere både tog-station, metro mm indenfor mellem 5 – 8 minutter.

Boligareal 97 m2
Værelser 3
Etager 1
Byggeår 2018
Altan Ja
Forældrekøb tilladt Ja
Elevator Ja
Parkering Ja
Gårdmiljø Ja
Egen Have/Grund Ja
Cykelparkering Ja
Sagsnummer 2521-252
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk