1 gratis parkeringsplads tilhører rækkehuset

I kan nu komme til at bo i et dejligt og meget indbydende rækkehus, hvor nabo skabet og hygge med hinanden er højsæde. Børnene kan løbe rundt og lege med hinanden og de voksne kan tage en kop kaffe på de forskellige terrasser, som hvert rækkehus har.

Dette rækkehus ligger i den række, hvor du har sol det meste af dagen. Så her vil du kunne nyde din have med et koldt glas vin.

Samtidig bor du tæt på det hele – indkøbs-mulighederne, de offentlige transportmidler, børne-institutioner og skoler – adgang til motorvejen samt hvis en af børnene vil gå til fodbold – så er det 5 minutter herfra. Du har simpelthen hele kombinationen af et fantastisk sted.

Selve rækkehuset har en god entre med højt til loftet – som giver en rigtig fin dimension til huset. Et fint toilet med hårde hvidevarer. Fint hvidt køkken, som er formet som et L og adskiller stuen og køkkenet med en rigtig fin og stor spiseplads. Du har adgang til terrassen fra stuen og køkkenet. 1. sal har et dejligt badeværelse med en god bruseniche samt et stort forældre soveværelse og 2 gode børneværelser.

Bemærk, at billeder og plantegning ikke er fra denne bolig, som er sat til salg, men en som er sammenlignelig i samme kompleks..

Boligareal 114 m2
Værelser 4
Byggeår 2018
Ledig fra 01/04/2023
Forkøbsret Nej
Møbleret Nej
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk