Familie og Hygge - et hus med muligheder

Familie søges til skønt hus – hvor der er muligheder for leg, gode gå ture i Hareskoven – og spiller de unge enten fodbold, tennis eller håndbold kan dette også gøres tæt på AB´baner.

Denne villa rummer muligheder for familien, der har lyst til at sætte sit eget præg på deres kommende bolig. Du føler dig hjemme med det samme du træder ind af døren og du kan se, hvordan disse rammer, vil give dig det bedste hjem.

Yderligere har du en stor have, hvor der kan sættes trampolin op, du kan lave telt ture, du kan lave et orangeri – der er så mange muligheder, da grunden er stor og perfekt inddelt til huset og til haven, hvor man kan udfolde sig.

Når du træder ind – støder du først på en meget rummelig entre med adgang via en trappe til 1. sal. Du har en skøn stor stue med pejs med udgang til en udestue. (udestuen mangler en lidt kærlig hånd), men hvis du vælger at beholde den, vil du kunne få mange skønne timer herude i en tidlig forårs måned eller efterårs måned. Yderligere er der en spisestue samt et godt og stort soveværelse med indbygget skabe.

Køkkenet er nyere og står super flot med rigtig meget skabsplads og en mindre spiseplads. Her vil du kunne stå og lave maden – og børnene ville kunne sidde hygge med en bolle i hånden, mens de laver lektierne. I forbindelse med køkkenet ligger der et bryggers, som ligeledes trænger til en kærlig hånd.

Badeværelset er af ældre dato, men fungerer helt som det skal.

1.salen har et stort og lyst soveværelse med en brændeovn – her kan teenageren, når den tid kommer – virkelig kunne hygge sig med vennerne og føle, at dette er det bedste sted at være. Yderligere et stort soveværelse med en form for indbygget skab under tagryggen. Et mindre værelse med de hyggelige skrå vægge, som på en eller anden måde ikke virker som om, at rummet bliver mindre – og sidst men ikke mindst et ekstra toilet- hvor mulighed for udvidelse er der, hvis man ønsker, at lave et toilet med bad.

Villaen rummer mange krummeluer og hyggelige steder, hvor man kan sidde og nyde kaffen og mærke freden sænke ind over sig, efter en travl dag.

Boligareal 208 m2
Grundareal 1150 m2
Værelser 6
Etager 2
Byggeår 1964
Sagsnummer 2521-206
Ejendomstype Villa
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk