Nyd dine 2 tagterrasser med udsigt over byens tage

SKØN LEJLIGHED MED GOD OG STOR HEMS

Denne unikke bolig ligger i hjertet af Frederiksberg, hvor man er tæt på alt fra handlemuligheder og caféer til skønne grønne oaser midt i byen. Omgivelserne er fyldt med et bredt udvalg af skønne butikker og caféer. Samtidig ligger du også meget tæt på CBS.

Ligeledes ligger lejligheden tæt på Aksel Møllers Have, hvor du også har den nærmeste metro station, så du på få minutter kan komme ind til indre by.

Denne type lejlighed ser du meget sjældent – det er virkelig en by-lejlighed for dig, sommer nyder, at være tæt på alt, hvad du ønsker dig af liv og hygge – og som samtidig ligger i et stile og roligt kvarter.

Du træder ind i en rigtig fin og brugbar entre, hvor der er god plads til jakkerne, skoene og en ekstra reol. Rigtig fint badeværelse holdt i lyse nuancer med en god stor brusekabine. Køkkenet er et fint Svanekøkken i hvidt – som forbinder stuen og udgangen til den sydvendte store altan. Stuen er rigtig fint indrettet med et perfekt indhak til sofaen og tvét og stadig plads til et mindre spisebord. Sidst men ikke mindst er der den gode hems med vinduer – så du kan ligge og kigge på stjernerne.

Denne lejlighed skal opleves.

Boligareal 33 m2
Værelser 1
Etager 1
Byggeår 2006
Forældrekøb tilladt Ja
Elevator Ja
Gårdmiljø Ja
Tagterrasse Ja
Sagsnummer 2521-191
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk