INDFLYTNINGKLAR LEJLIGHED MED FANTASTISK STOR ALTAN

Denne skønne og meget store 2 vær. lejlighed har den dejligste overdækket altan, med vinduer, så altanen enten fungerer som en ekstra udestue i de lidt køligere aftener eller som en “almindelig” altan, hvor du kan sidde med sin familie og venner og nyde aftensmaden og derefter gå hen i lounge sættet – ligeledes på altanen, og få sin kaffe. Ligeledes har man en så fin udsigt, da man kan sidde og kigger ud på de fine fællesarealer og flotte træer, som ligger væk fra lejligheden, så de ikke tager solen.

Lejligheden er den perfekte lejlighed til mange…

Den er den perfekte lejlighed til at dele, hvis man er to gode veninder, som gerne vil bo sammen, perfekt til både den enlige, det unge par og dem som flytter fra det store hus, som gerne vil bibeholde lidt udeliv, som terrassen giver. ~

Du træder ind i en rigtig fin og god stor fordelings entre. I entreen er der ligeledes indbygget skabe. Du har et flot køkken og god plads til at stå og kreere lækre retter. Køkkenet er lyst og du har et stort vindue, som gør, at køkkenet samtidig er meget lyst og venligt. Ligeledes er badeværelset også super flot – med både en god stor bruseniche, og pladsen til vaskemaskinen og tørretumbleren, som medfølger. Stort soveværelse, hvor der er også er en god og stor skabsvæg. Stuen er virkelig stor og lys med flotte gulve – og her er både plads til den store sofa samtidig med det store spisebord ( det skal opleves) og fra stuen af – har du adgang til den super gode altan/terrasse.

Når i først har set lejligheden – så vil i aldrig væk igen – samtidig med, at lejligheden ligger tæt på det hele. Her er både tæt til indkøbsmulighederne ( Rema 5 minutter derfra), RO`s Torv, tæt på offentlige transportmidler samt~ meget nem og hurtig adgang til motorvejen, hvis du skal ind til København.

Boligareal 71 m2
Værelser 2
Etager 1
Byggeår 1968
Sagsnummer 2521-189
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk