Klassisk smuk ejendom - på skøn stille vej i Charlottenlund

Velkommen til denne skønne perle af en villa fra 1923, beliggende på en stille vej i et skønt liebhaverkvarter. Villaen er nymalet og nyistandsat og står indflytningsklar.

Villaen er placeret centralt og højt på grunden med skrånende forhave mod vejen. Den store grund på 1155 m2 er smukt bevokset, har to terrasser og byder på flere frugttræer, nøddehegn og en meget privat og ugeneret for- og baghave. Den store grund betyder også, at det er muligt at udbygge villaen med op til max 25 % af grundarealet iht. lokalplanen.

Når du træder ind i villaen, bliver du mødt af et flot vindfang med plads til at hænge tøjet og villaens første badeværelse med gulvvarme. Herfra træder du ind i en smuk entre med sildebensparket. Entreen indeholder klædeskab, adgang til 1. sal ad en klassisk, smuk svungen trappe, adgang til mindre vindfang med fordeling til baghave, samt kældertrappe.

Fra entreen er der også adgang til de smukke stuer en-suite med flotte sildebensparket gulve, stuk og der er flot udsigt over haven. Bag stuen har du køkkenet, som er holdt i lyse farver og med plads til en mindre spiseplads. Køkkenet har også udgang til entreen. Ønsker køber at åbne køkkenet op imod den ene stue vil det være muligt. De to smukke stuer giver, via franske døre, adgang til en stor smuk og meget lys pejsestue tilbygget i 1976. Den store pejsestue har et elegant marmorgulv og et flot lysindfald via franske døre i hele stuens længde i begge sider. Via de franske døre er der udgang til terrasser i både forhave og baghave.

Den svungne trappe fra entreen fører op til en stor repos på første sal med flere indbyggede skabe. På førstesalen findes et flot soveværelse med direkte adgang til en stor tagterrasse med smukt vue over haven og rigelig mulighed for at indrette sig og nyde stilheden. Ligeledes indeholder førstesalen to fine børneværelser og et badeværelse af en god størrelse med badekar.

Fra reposen på første sal kan du gå videre op af en vindeltrappe til villaens hyggelige og rummelige anden sal på 26 m2 (ikke godkendt til beboelse). Heroppe kan der f.eks. laves tv-stue, legeværelse eller hjemmearbejdsplads – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Villaen indeholder også en fuld nyistandsat kælder med to store disponible rum, fordelingsrum samt vaskerum med trappe, som fører op til haven. På grunden findes også garage og indkørsel med plads til en evt. ekstra bil.

Boligareal 188 m2
Grundareal 1155 m2
Værelser 5
Etager 3
Byggeår 1923
Sagsnummer 2521-186
Ejendomstype Villa
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk