LEJLIGHEDEN DER HAR ALT - ALTAN, UDSIGT OG BELIGGENHED

Skøn beliggenhed~og skøn lejlighed med god og stor altan vendt mod syd/vest.
~
Vi befinder os på Islands Brygge med alt du kan ønske dig. Denne lejlighed ligger ved Havnevigen og har et fint kig ud over vandet. Her kan du både nyde stilheden og alligevel fornemme den hyggelige stemning, som er fantastisk, specielt her om sommeren. Du føler virkelig med det samme, at her hører du hjemme.
~
Denne lejlighed omfavner os alle. Er I et ungt par, som snart ønsker et barn, eller vil I være fri for have og vedligeholdelse og bare nyde livet – så kig med her.~
~
Denne lejlighed har en fantastisk størrelse og er perfekt indrettet. Lejligheden fremstår virkelig flot. Det første der møder dig er en god og indbydende entré med fin plads og indbyggede skabe. Herfra indgang til stuen, hvor du med det samme kan mærke hvor lys og indbydende lejligheden er. Stuen er stor med en naturlig opdeling af spiseafdeling og fjernsynsstue. Køkkenet ligger åbent ud til stuen, så du kan følge med i børnenes leg eller være med i samtalen med gæsterne. Fra stuen har du adgang til den virkelig skønne altan, som har både eftermiddags- og aftensol. Et rigtig fint badeværelse med en god bruseniche og plads til vaskemaskine og tørretumbler samt skabsplads eller puslebord. Endvidere et stort og godt soveværelse med rummelige indbyggede skabe. Sidst men ikke mindst et godt børneværelse, gæsteværelse eller kontor.
~
Der er også mulighed for at tilkøbe egen privat parkeringsplads i kælderen.
~
Lejligheden er fantastisk beliggende mellem Havnevigen og Amager Fælled. Her har du rig mulighed for mange gode gå- eller løbeture. Måske efterfulgt af en tur i vandet? Området har masser af liv og du er kun et stenkast fra gode restauranter og caféer. Desuden er der rigtig gode indkøbsmuligheder.

Du er ikke længere fra Indre By end at du kan høre rådhusklokkerne – en kort cykeltur, og du står midt i København. Der er ligeledes gode offentlige transportmuligheder. Fra Havnebryggen er der lige kommet et stoppested med havnebussen, så du også nemt kan komme til Operaen, Refshaleøen, Nyhavn mm. Desuden er der planlagt broforbindelse til den kommende metro i Sydhavnen.

Boligareal 87 m2
Værelser 3
Etager 1
Byggeår 2019
Altan Ja
Forældrekøb tilladt Ja
Elevator Ja
Parkering Ja
Sagsnummer 2521-182
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk