New York på Bryggen

Her er den ultimative og helt unikke luksusbolig for den kræsne køber, der både vil have plads og intimitet, mærke storbyens puls og nyde fred og ro.

De 242 højloftede kvadratmeter fordelt på to plan, opfylder ethvert kreativt behov. Boligen er også perfekt til indretning af børne/forældre-afdeling eller hjemmekontor.

Den New Yorker-inspirerede bolig med rå betonvægge og store, åbne rum ligger i en fredfyldt, børnevenlig oase skærmet fra trafik og alligevel tæt på Bryggens pulserende havnefront og indkøbsmuligheder.

Fra den lukkede parkeringskælder er der direkte adgang til den ene af boligens to indgangspartier.~

Fra entreen åbner sig et kolossalt fællesrum indrettet med spise-afdeling, åbent køkken og lounge/stue med plads til 30-40 gæster samt en glasfacade med generøst lysindfald og udgang til et stort, lukket gårdmiljø, der deles med fem naboer.

Etagen byder desuden på et formidabelt badeværelse med bl.a. romersk bad, vinrum, værelse med ovenlys, rummelige skabsgange og bryggers. En indbydende åben, trappe fører til boligens anden etage med en stue, endnu et værelse samt en voksen afdeling med soveværelse, walk-in garderobe og privat badeværelse.~ra stuen og soveværelset er der direkte adgang til en privat vestvendt terrasse på 18 kvadratmeter.~

Kun de bedste materialer er brugt.~Køkkenet er~ra Boform med en ekstra kraftig stålbordplade, som er uopslidelig. Den mad interesserede kan nyde de bedste toplinje produkter fra Miele og to ovne, der har funktioner som pyrolyse, damp og sous vide. Derudover er køkkenet udstyret med Quooker og køkkenkværn.~

Alle husets gulve er lagt med 40 cm brede egetræsplanker og natursten på badeværelserne. De indvendige døre er købt i ekstra højde for at matche de højtloftede~lokaler.~

Den nuværende ejer har desuden kælet for både lyd og lys i denne eksklusive bolig. På begge etager er der special byggede akustik vægge i egetræ, indbyggede Sonos højttalere i loftet og lange, bløde gardiner, der i øvrigt kan styres automatisk. Samtlige rum har indbyggede XAL Meno lamper fra Anker & Co med lysdæmper-funktion, der ligesom alle andre lamper kan styres via stikkontakten eller på mobiltelefonen. Begge etager har Doorbird Porttelefon med kamera, der ringer hjemme og på telefonen.

Det er svært at beskrive lejligheden fyldestgørende – den skal ses! Og vi lover, at du hurtigt bliver forelsket.~

Boligareal 242 m2
Værelser 5
Etager 1
Byggeår 2019
Elevator Ja
Parkering Ja
Gårdmiljø Ja
Tagterrasse 0000m2
Sagsnummer 2521-174
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk