Fantastisk kolonihave - Indgang via låge på Kohavevej 74 overfor Gl. Holte Kirke

Forår, sommer, efterår eller vinter – alle årstider har hver sin charme og specielt i dette fantastiske Fritidshus.

Lige meget hvad kan vi male billedet for jer – en kold og mørk vinter aften – hvor du træt kommer hjem efter en lang dag – men det der møder dig er et varmt og dejligt hus, og bare for hyggens skyld, ligger du et par brændestave i brændeovnen og den knitrende lyd og varme begynder hurtigt at indtræffe sig – det andet billede er en høj sommerdag, hvor du har siddet og arbejdet derhjemme, og du har hele tiden siddet og kigget ud i din super hyggelige have, hvor der er en rigtig fin og stor træterrasse beliggende ude foran vinduet. Her rammer solen og du kan nyde din dejlige have, som ligger helt ugenert. Fuglene kvidrer – grillen er tændt og liver er skønt.

Denne fantastiske perle, vil fungere perfekt for den enlige, familien, udenlandsk danskeren, som har brug for et skønt sted at mødes med vennerne, lave forlænget weekender med overnatning og overnattende gæster – ja huset er til alle – da alles behov opfyldes både med indretning, tæt på gode indkøbsmuligheder, nemt og hurtigt, at komme hjem til dette skønne hjem både fra lufthavnen og København.

Huset har en rigtig fin indretning- mindre men god entre, fint åbent køkken i forbindelse med stuen og spisepladsen, som igen ligger direkte ud til den skønne terrasse. Rigtig fint størrelse soveværelse samt et rigtig godt indrettet badeværelse med bruseniche. I haven har du også et rigtig godt skur med brændeplads og det hele.

Ligeledes skal det nævnes, at der er to varmepumper. Den ene holder huset frostfrit om vinteren. Den anden sikrer et dejligt køligt soveværelse om sommeren – ren luksus.

Sælgerne som har bygget huset har virkelig tænkt på alle detaljer og der er ikke sparet på opførelsen af huset. Huset er fuld piloteret, der er omfangsdræn, vand hele året, fuld kloakering, kraftig el-installation LK IHC, fibernet, wifi – ja vi kunne blive ved – for selvom det er et fritidshus, er det bygget, så man får følelsen af, at det er et helt almindeligt helårshus.

Boligareal 47 m2
Grundareal 475 m2
Værelser 2
Etager 1
Byggeår 2008
Sagsnummer 2521-161
Ejendomstype Fritidshus
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk