Denne skønne lejlighed har så mange muligheder.

Lejligheden ligger centralt og så stadig et meget hyggeligt og fredeligt område. Lejligheden ligger med udsigt til en skøn have, som er fælles for ejerforeningen, hvor I kan sidde og grille og hygge med jeres venner.

Lejligheden har oprindeligt været 2 lejligheder, som nu i dag er slået sammen til en. Dog er den stadig adskilt, så man kan vælge, at enten slå den nyligt etablerede væg – mellem de to lejligheder – ned, og dermed får én stor lejlighed eller man kan bibeholde det eksisterende, idet der er to separate indgange til lejligheden. Lejligheden er i dag, delt op som 2 selvstændige lejligheder. Den ene lejlighed har et fint køkken som ligger i forbindelse med den åbne og meget lyse stue samt et soveværelse og endnu et godt stort værelse (ikke godkendt). Badeværelset er holdt i lyse farver. Den “anden” lejlighed har ligeledes et fint lyst køkken i forbindelse med stuen, badeværelse i samme stil som den anden lejlighed, samt et disponibelt værelse (ikke godkendt).

Dette er helt klart en lejlighed – for dig, som kan se mulighederne og ideerne. Ideel som forældrekøb eller mindre investeringsejendom med mulighed for udlejning.

Endvidere er der den store fordel, at ejerforeningens medlemmer har adgang til en parkeringsplads på siden af bolig ejendommen, hvor din bil kan holde. Der er også et fælles vaskeri og naturligvis brugsret til hele to kælderrum.

Sælger indfrier i forbindelse med handlen deres del af fælleslånet, hvorfor det ligeledes gør lejligheden endnu mere attraktiv, idet ejerudgifterne er lave.

Boligareal 109 m2
Værelser 3
Etager 1
Byggeår 1973
Elevator Ja
Parkering Ja
Gårdmiljø Ja
Sagsnummer 2521-154
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk