Søger du et indflytningsklart rækkehus tæt på natur, skole og gymnasium?

Her midt i Virums skønne natur har man muligheden for at flytte direkte ind i sit nye hjem uden at skulle iværksætte nogen form for istandsættelse. Enderækkehuset byder i dag på optimal udnyttelse af de 174 etagemeter og er flot renoveret. Huset indeholder; flot nyt køkken indrettet som stort åben køkken-alrum. I køkken-alrummet findes der rigtig god plads til at hygge om venner og familie samtidig med at middagen forberedes. På de lune dage kommer du let både ind og ud til terrassen og haven, der ligger i umiddelbar forlængelse af alrummet via stuen og forstue. Ud over det store lyse køkken-alrum indeholder stueplan en dejlig vinkelstue med masser af lys fra de store vinduer og de dobbelte døre ud til haven. Den “gl.” entre er indrettet hyggeligt som forstue og familien bruger den ekstra lille stue med det skønne kig til haven til både arbejde og fritid. Rækkehuset indeholder i stueplan: forstue med adgang til den nye lækre træterrasse. Rummelig og meget lys dagligstue i åben forbindelse til det nye køkken-alrum. Fra den åbne lette trappe i alrummet kommer man let til både 1. salen og kælderen. Første sal indeholder: 3 rigtig gode værelser samt brusebadeværelse. De 2 sydvendte værelser har hver sin store karnap, hvilket giver et fantastisk lys og et par m2 “ekstra”.
Kælderen er gennemrenoveret med bl.a. nye flisebelagte gulve samt pudsede vægge. Nyt gasfyr og ny indrettet “entre” med god mulighed for at komme af med evt. børns overtøj og/eller våde flyverdragter i den varme og tørre kælder.
Kælderen indeholder også et nyrenoveret toilet.
Området: Rækkehuse på Fulgsangvej ligger tæt på både Geels Skov, naturen omkring Mølleåen samt Frilandsmuseet. Man finder i gåafstand både Fuglsanggårdsskolen, Kongevejsskolen, Virum Gymnasium, sportsfaciliteter i Virum Hallen, tennis og fodboldbaner på Kaplevej samt indkøb og offentlig transport på Virum Torv og Virum St.

Kontakt allerede i dag ejendomsmægler Karina Svarrer for en fremvisning.
Kan kontaktes ved opringning eller sms på mob. 51169966.

Boligareal 116 m2
Grundareal 320 m2
Værelser 5
Etager 3
Byggeår 1949
Sagsnummer 2521-144
Ejendomstype Rækkehus
Karina Svarrer
Ejendomsmægler MDE
51169966 Mobil
ksv@sweet-homes.dk