128 kvm. ialt og 1. række til vandet

ER du til ro og flot udsigt – så er det her du skal kigge.

Bo i den dejlige ejendom Castor på den stille del af Islands Brygge, som blandt andet har en Guld-DGNB certificering og en super hyggelig gård. Denne lejlighed ligger så perfekt i forhold vandet samt at du er så heldig, at du har 2 terrasser, som ligger fantastisk i forhold til solen – da du både har morgen og aften solen. Bedre bliver det ikke.

Sid i dit køkken og nyd udsigten over vandet – mens kaffen står dampende på bordet. Fra køkkenet af har du udgang til den store altan, som ligger vestvendt. En stor stue/erhvervsrum, som ligeledes ligger ud til vandet. Her er der utroligt højt til loftet, som gør lejligheden meget eksklusiv og helt unik, når man står der. Yderligere er der en ekstra stue og 2 værelser. Den anden stue, som ligger mod øst – her har du direkte udgang til din egen terrasse, hvor der er god plads til at i alle samles om det lange bord.

Denne lejlighed skal ses, da den på papiret står som 99 kvm boligareal – men den er i alt 128 kvm med et erhvervs lokale. Dette rum, er det der på plantegningen er betegnet, som en stue. Vi fortæller meget gerne om denne status og hvad det betyder for dig, hvis du er den heldige køber af denne lejlighed. Ligeledes er der mulighed for at lave et ekstra værelse, som ligeledes fremgår af plantegningen – så der er uendeligt med muligheder i denne lejlighed.

Gå en tur ned til stranden, en tur på fælleden eller tag et glas vin på cafeérne i området – du vil altid føle, at du er på ferie – livet er som en drøm.

Der er mulighed for tilkøb af 2 parkeringspladser. Pladserne ligger i den lukket og aflåste kælder under ejendommen

Boligareal 128 m2
Værelser 4
Etager 1
Byggeår 2019
Altan Ja
Elevator Ja
Gårdmiljø Ja
Cykelparkering Ja
Sagsnummer 2521-137
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk