Egen have og overdækket stor vestvendt terrasse og sidt men ikke mindst en østvendt god terrasse.....nysgerrig ?

Ja det kan vi godt forstå.

Her udbydes nu en af de skønneste lejligheder i Carlsberg Byen, som har det, man leder efter, når man vil bo i byen.

Forestil dig, du kommer hjem fra arbejdet, en sommerdag. Du kører ind af Ny Carlsberg Vej og kan se de smukke elefanter. Inden du når helt op til elefanterne, drejer du til højre, hvor du på venstre side har en skøn plads, hvor man kan mødes og få en sodavand og hygge sig med familien. Der ligger en skøn fiske restaurant og en af de nyeste Netto forretninger med det hele – og så cykler du lidt videre og her ser du din dejlige have – hvor din kone allerede sidder og hygger sig og venter på du kommer hjem.

Du er lige kommet fra Vesterbrogade og Vester Fælledvej og kan mærke, at nu har roen sænket sig.

Lejligheden har en rigtig fint og godt inddelt entre med skabe. Stor dejlig og lys stue, som ligger i forbindelse med køkkenet. Fra køkkenet har du udgang til den øst vendte terrasse, hvor du kan nyde morgenkaffen og fra stuen af, har du direkte udgang til den overdækket store terrasse og haven. 2 dejlige store og meget lyse værelser samt et rigtig fint badeværelse med en god brusekabine. Der er lavet en ekstra smart lille entre, hvor du kan evt. lave en lille hjemme arbejdsplads.

Sommer aftenen falder på hæld og du trækker dig ind på din overdækket terrasse, hvor du har tændt lysene og kan sidde og nyde den sidste del af aftenen. Det her – er dit hjem.

Denne lejlighed er så heldig at have et ekstra depotrum i gade niveau samt det almindelige kælderrum.

Lejligheden ligger i det der hedder Scherfigs Hus, som en af de eneste bygninger i Carlsberg, har en form for en aflukket gård, hvor planterne står flot om sommeren og der er lavet borde og bænke, og en lille legeplads, hvor man mødes over en kop kaffe og hygge sig.

Der er parkerings kælder under bygningen, hvor der er mulighed for at leje en plads.

Boligareal 104 m2
Værelser 3
Etager 0
Byggeår 2018
Altan Ja
Elevator Ja
Gårdmiljø Ja
Egen Have/Grund Ja
Cykelparkering Ja
Sagsnummer 2521-121
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk