Flot renoveret indflytningsklar 2 værelses i gåafstand fra Utterslev Mose.

Drømmer du om at træde ind i din nye bolig, hvor køkken og bad aldrig har været i brug af andre før dig?
Så skal du bestemt besøge denne netop renoverede 69 m2 store 2 værelses lejlighed. Lejligheden har et fantastisk alrum på hele 36 m2. Alrummet er i den ene ende indrettet med nyt flot sort åben køkken med kogeø/spiseplads. Her kan man kokkerere til sine gæster imens de nyder en drink ved kogeøen. I modsatte ende af de lyse 36m2 finder man mange muligheder for at indrette sin stue, både med plads til det store spisebord og sofa arrangementet med plads til både et større antal gæster og en god mulighed for vægplads til det store fladskærms TV. Lejligheden er reelt så stor at man kunne flytte køkkenet frem i en evt. ny væg og indrette et ekstra værelse hvis man har behov for det.
Lejligheden indeholder udover alrummet, stort nyt badeværelse med flotte betongrå fliser på gulvet samt lyse fliser i bruse afd. med glas afskærmningen. Alt i baderummet er ubrugt og nyt. Herudover stor entre med indbyggede skabe samt soveværelse mod øst.
Kom og se denne store 2 værelses lejlighed. Byggeriet har gennemgået altan projekt og der er altaner på en del af lejlighederne. Der kan tilkøbes og opsættes altan på nærværende lejlighed også. Lejligheden her har mulighed for en ca. 4m bred altan.
Ca. pris kr. 135.000

Der er i foreningen tilladelse til husdyrhold .

Ejendommen er beliggende meget tæt på indkøb og offentlig transport, samt i gåafstand fra naturen omkring Utterslev Mose. Herfra er ligeledes kort til Nørrebrogade og centrum af København. Cykeltur til Nørreport St. på ca. 20 min.
God veldrevet ejerforeningen og flot energimærke C for ejendommen.

Kontakt mægler for en fremvisning, lige når det passer dig.

Boligareal 69 m2
Værelser 2
Etager 1
Byggeår 1962
Cykelparkering Ja
Sagsnummer 2521-114
Ejendomstype Ejerlejlighed
Karina Svarrer
Ejendomsmægler MDE
51169966 Mobil
ksv@sweet-homes.dk