Skøn beliggenhed - hygge - og i hjertet af byen

En super hyggelig 2 vær. lejlighed – hvor der kommer en dejlig altan til.

Bo i hjertet af det hele. Du kan let komme til de forskelle Universiteter, du er 5 minutter på cykel fra Rådhuspladsen og et par minutter på gåben fra Kødbyen og sidst men ikke mindst kun 5 minutters gang til både metroen og S-stationen. Du vil straks føle dig hjemme på Sønder Boulevard, hvor det grønne skiller vejen og giver den et helt fantastisk miljø – med både plads til boldbaner, spiseborde mm, hvor du kan mødes og gå en hyggelig tur.

Denne lejlighed rammer det perfekte, hvis du er til hygge, små cafeer og samtidig godt kan lide, at trække dig helt tilbage og hygge sig på sin egen altan. Sælger har allerede betalt hans andel af altan projektet, så det er kun et spørgsmål om tid, før man kan komme i gang i ejerforeningen, og så vil man kunne sidde på sin egen altan. Altanen kommer til at ligge ud mod gården og med adgang fra soveværelset.

Lejligheden emmer af hygge og skønne dage i København. Der er en rigtig fin god stue og et godt indrettet soveværelse med plads til skabe. Køkkenet er charmerende og har sit helt eget hyggelige præg. Badeværelset er en fin størrelse med bruseplads.

Vi glæder os til, at fremvise lejligheden for dig.

Boligareal 54 m2
Værelser 2
Etager 1
Byggeår 1902
Sagsnummer 2521-075
Ejendomstype Ejerlejlighed
Maria Schlichting
Indehaver
24640788 Mobil
ms@sweet-homes.dk